Ungdomshuset V2

En møteplass og kulturhus for ungdom

Ungdomshuset V2, et historisk hvitt bygg, ligger midt i Lierbyen og er også kjent som Gamle Hegg skole. Ungdommene som kommer hit har enten et ønske om å drive med noe de interesserer seg for eller bare slappe av og henge sammen med gamle og nye venner. Alle kan komme til Point Cafè, som har åpent hver dag med billig og god mat. Tilbudet gjelder ungdom mellom 13 – 26 år.

Les mer om våre aktivitetstilbud og medlemskap her.

Konserter og andre arrangement

Følg oss på facebook og instagram for å være oppdatert på våre store og små arrangementer! Dette varierer mellom store arrangementer på Lier Kulturscene, som NeonParty og UKM, men også konserter på huset, Åpen Scene og Band Gathering. I ukedagene har vi lavterskel aktiviteter som filmkveld og quiz.

Unge Arrangører er noe for deg som har lyst til å være med å planlegge og jobbe på arrangementer for ungdom. Det er sosialt, lærerik og gøy!

Kontakt oss

Åpningstider: Mandag – torsdag 13.30 – 20.00 

Daglig leder: Rune Drangsland
Tlf. 99 03 59 19
E-post: rune.drangsland@lier.kommune.no

Ungdomshjelpa

Ungdomshjelpa

Her kan du treffe flere som jobber med ungdom. Noen ganger er det nyttig at flere prøver å løse opp i et problem sammen, og noen ganger trenger man å velge hvem som kan hjelpe med hva. Vi kan sette sammen den hjelpen du trenger.

Les mer

Skolehelsetjeneste

Skolehelsetjeneste

Alle skolene i Lier har en skolehelsetjeneste, som er tilgjengelig på din skole. Her kan du treffe helsesøster. Les mer om hva skolehelsetjenesten jobber med her.

Les mer

Helsestasjon (HFU)

Helsestasjon (HFU)

for ungdom i Lier: Her kan du droppe inn å få hjelp for helseproblemer, seksualitet og få noen å snakke med om vanskelige tanker og følelser. Følg helsestasjon for ungdom på facebook

Les mer

Bunnlinje
Her kan det komme litt info