Har du lyst til å jobbe frivillig ?

Det å gjøre noe sammen med andre er best! Du kan bidra til at det skjer mer for ungdommer i Lier kommune og ha det gøy samtidig! Bli med som frivillig, enten du liker å jobbe med scenerigg, lage plakater, ta bilder og lage film, jobbe med sosiale medier, lys- og lydteknikk eller planlegge og komme med ideer.

Unge arrangører jobber med flere ulike arrangementer, f.eks. UKM og Neonparty, og møtes fast torsdager kl. 18-20 på Ungdomshuset V2. Vi trenger alltid flere frivillige som har lyst til å bidra med å få ting til å skje for ungdom i Lier!

Lier Kulturscene søker også ungdommer som kan jobbe med markedsføring og promotering av sine arrangementer rettet mot ungdom. Vil du være en del av Lier Bizzy Street-Team?

Les mer om Unge arrangører og Ungdomshuset V2 her.
Ler mer om Bizzy Street-team og frivillighet på Lier Kulturscene her.
Les mer om UKM Lier festival her.

Kontaktperson for Unge Arrangører:
Ingvild B. Berget, mob: 482 96 928
ingvild.bergum.berget@lier.kommune.no

Ungdomshjelpa

Ungdomshjelpa

Her kan du treffe flere som jobber med ungdom. Noen ganger er det nyttig at flere prøver å løse opp i et problem sammen, og noen ganger trenger man å velge hvem som kan hjelpe med hva. Vi kan sette sammen den hjelpen du trenger.

Les mer

Skolehelsetjeneste

Skolehelsetjeneste

Alle skolene i Lier har en skolehelsetjeneste, som er tilgjengelig på din skole. Her kan du treffe helsesøster. Les mer om hva skolehelsetjenesten jobber med her.

Les mer

Helsestasjon (HFU)

Helsestasjon (HFU)

for ungdom i Lier: Her kan du droppe inn å få hjelp for helseproblemer, seksualitet og få noen å snakke med om vanskelige tanker og følelser. Følg helsestasjon for ungdom på facebook

Les mer

Bunnlinje
Her kan det komme litt info