Helsestasjon for ungdom i Lier

Helsestasjon for ungdom i Lier er et gratis tilbud til ungdom fra 13–26 år.
Det er ingen timebestilling
Ved helsestasjon for ungdom treffer du både helsesykepleier, lege og fagpersoner innen psykisk helse. Her kan du komme med spørsmål om fysisk-, psykisk- og seksuell helse. Når du er 16 år har du selvstendig trett til helsehjelp uten samtykke fra foresatte.
Vi har taushetsplikt
Åpningstider: Informasjon om åpningstider finner du på Lier kommune sine nettsider her. Følg gjerne helsestasjonen for ungdom på Snapchat (vgsnurse), Instagram (hfulier), og Facebook (Helsestasjon for ungdom Lier).
Ungdomshjelpa

Ungdomshjelpa

Her kan du treffe flere som jobber med ungdom. Noen ganger er det nyttig at flere prøver å løse opp i et problem sammen, og noen ganger trenger man å velge hvem som kan hjelpe med hva. Vi kan sette sammen den hjelpen du trenger.

Les mer

Skolehelsetjeneste

Skolehelsetjeneste

Alle skolene i Lier har en skolehelsetjeneste, som er tilgjengelig på din skole. Her kan du treffe helsesøster. Les mer om hva skolehelsetjenesten jobber med her.

Les mer

Helsestasjon (HFU)

Helsestasjon (HFU)

for ungdom i Lier: Her kan du droppe inn å få hjelp for helseproblemer, seksualitet og få noen å snakke med om vanskelige tanker og følelser. Følg helsestasjon for ungdom på facebook

Les mer

Bunnlinje
Her kan det komme litt info