BUA – utlån, verksted og ferie

Utlån og verksted

Trenger du utstyr til en skoletur eller bare låne til fritiden? BUA låner ut sportsutstyr til både vinter og sommer, helt gratis! Det eneste du trenger er at en person over 18 år registrerer seg i utlånssystemet og så kan du komme innom så mange ganger du vil.

BUA utlån og verksted finner du både i Lierbyen og på Tranby.

Verkstedet tar imot masse utstyr som trenger litt service før det går til utlån. Interesserte ungdommer kan få arbeidspraksis her, send mail til bua@lier.kommune.no.

Ferietilbud og åpen hall

I BUA Aktiv arrangerer vi ferietilbud og en mengde aktiviteter for barn og unge hele året. Dette gjøres alltid i samarbeid med lag og foreninger.

Vi har også aktiviteter i forbindelse med BUA åpen hall. Dette er et gratis aktivitetstilbud som arrangeres på Hegg, Høvik og Lierbyen skole, og er åpen for alle elever i Lier. Idrettshallene holdes åpne etter skoletid, og aktivitetsledere fra BUA og Frisklivssentralen er der for å aktivisere elevene med lek og idrett. Idrettsklubber som Lier IL, Stoppen sportsklubb, Tranby Turn og St. Hallvard håndballklubb er også med og har aktivitet i hallene.

Følg med på facebook og lieropplevelser for aktiviteter og tilbud i regi av BUA.

Ungdomshjelpa

Ungdomshjelpa

Her kan du treffe flere som jobber med ungdom. Noen ganger er det nyttig at flere prøver å løse opp i et problem sammen, og noen ganger trenger man å velge hvem som kan hjelpe med hva. Vi kan sette sammen den hjelpen du trenger.

Les mer

Skolehelsetjeneste

Skolehelsetjeneste

Alle skolene i Lier har en skolehelsetjeneste, som er tilgjengelig på din skole. Her kan du treffe helsesøster. Les mer om hva skolehelsetjenesten jobber med her.

Les mer

Helsestasjon (HFU)

Helsestasjon (HFU)

for ungdom i Lier: Her kan du droppe inn å få hjelp for helseproblemer, seksualitet og få noen å snakke med om vanskelige tanker og følelser. Følg helsestasjon for ungdom på facebook

Les mer

Bunnlinje
Her kan det komme litt info