Lier musikkverksted

lier_musikkverksted

Hva tilbyr vi

Lier musikkverksted holder til på Hegg gamle skole. Her kan du få instruksjon på gitar, bass, trommer, piano, vokal og musikkproduksjon. Vi starter opp med dans og teatersport i løpet av høsten 2018. Vi har dyktige instruktører med lang fartstid som musikere.Du må være medlem ved Lier musikkverksted for å få instruksjon og øvingstid. Øvingstid med bandet ditt avtales med daglig leder. Huset er også åpent for øvingstid utenom åpningstid. Vi har også en ungdomsdrevet kafè, Point Cafè. Den holder åpent mandag – torsdag kl. 15-18. For 2018 koster det kr 1 800 pr år å øve og få instruksjon ved musikkverkstedet.

Konserter og andre arrangement

Vi arrangerer egne konserter og deltar på Lierdagene og andre arrangementer. Vi samarbeider også med andre musikanter, for eksempel korps, solister, etc. samt stor bidragsyter for Lier UKM (ungdommenes kulturmønstring) festival. Flere ganger i året arrangeres det samspillseminar, for å få satt sammen band og utvikle eksisterende band.

Kontakt oss

Åpningstider: Mandag – torsdag 13.30 – 20.00 (kjernetid, øving etter avtale) Daglig leder Rune Drangsland Tlf. 99 03 59 19 E-post: rune.drangsland@lier.kommune.no
 
Ungdomshjelpa

Ungdomshjelpa

Her kan du treffe flere som jobber med ungdom. Noen ganger er det nyttig at flere prøver å løse opp i et problem sammen, og noen ganger trenger man å velge hvem som kan hjelpe med hva. Vi kan sette sammen den hjelpen du trenger.

Les mer

Skolehelsetjeneste

Skolehelsetjeneste

Alle skolene i Lier har en skolehelsetjeneste, som er tilgjengelig på din skole. Her kan du treffe helsesøster. Les mer om hva skolehelsetjenesten jobber med her.

Les mer

Helsestasjon (HFU)

Helsestasjon (HFU)

for ungdom i Lier: Her kan du droppe inn å få hjelp for helseproblemer, seksualitet og få noen å snakke med om vanskelige tanker og følelser. Følg helsestasjon for ungdom på facebook

Les mer

Bunnlinje
Her kan det komme litt info