Bli med!

Hei.

Det finnes masse du kan finne på her i Lier – bare du vet om det. Kanskje du har lyst til å vite litt mer om lag og foreninger, være med i en fritidsklubb, bli en del av et musikkverksted eller jobbe som frivillig? Kanskje kulturskolen kan være noe, eller hva med UKM? Du kan også få vite litt om hvilke ferietilbud eller uteaktiviteter som finnes. Du kan lese mer om forskjellige aktivitetene på forsiden vår, eller fyll ut skjeamaet under, så hjelper vi deg videre til å finne noe gøy:
Blimed!
Ungdomshjelpa

Ungdomshjelpa

Her kan du treffe flere som jobber med ungdom. Noen ganger er det nyttig at flere prøver å løse opp i et problem sammen, og noen ganger trenger man å velge hvem som kan hjelpe med hva. Vi kan sette sammen den hjelpen du trenger.

Les mer

Helsesøster

Helsesøster

Alle skolene i Lier har en skolehelsetjeneste, som er tilgjengelig på din skole. Her kan du treffe helsesøster og helseteamet. Helseteamet består av lege, psykolog, helsesøster og sykepleier fra psykisk helsetjeneste.

Les mer

Helsestasjon

Helsestasjon

for ungdom i Lier: Her kan du droppe inn å få hjelp for helseproblemer, seksualitet og få noen å snakke med om vanskelige tanker og følelser. Følg helsestasjon for ungdom på facebook

Les mer

Bunnlinje
Her kan det komme litt info